• facebook
  • twitter
  • flickr

Què fem? - On som?

Què fem?

Presentació

El CIAJ - Centre d’Informació i Assessorament per a Joves som un equipament gestionat pel Departament de Joventut de l'Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Formem part de la Xarxa de Punts infoJOVE de la ciutat.

 

Mitjançant l’atenció personalitzada i gratuïta de professionals, pots consultar-hi tota aquella informació que t'interessa sobre diferents temàtiques: treball, formació, associacionisme, habitatge, cultura, esports, oci i lleure, salut, turisme, voluntariat...

 

A més a més, el CIAJ t'ofereix altres recursos i serveis:

· Activitats informatives: xerrades, tallers, exposicions, taules rodones...

· Serveis d'assessorament acadèmic, laboral, en la compartició d'habitatge, emprenedoria, turisme i mobilitat internacional.

· Coaching laboral (per a joves de 16 a 35 anys).

· Materials d’autoconsulta: revistes i fitxes temàtiques elaborades per professionals en informació juvenil.

· Una cartellera amb informació, recursos i actualitat d’aquelles temàtiques més demandades pels joves.

· L’espai Viatgeteca, un ampli recull de guies de viatge, revistes i carpetes amb informació d’indrets d’arreu del món que pots endur-te en préstec.

· Tramitació de carnets internacionals: d’alberguista, estudiant (ISIC) i professor (ITIC), i el Carnet Jove provisional.

· Sala d’ús lliure per a joves, amb accés a la xarxa Barcelona Wi-fi i taules. En èpoques d’exàmens, l’espai s’obre puntualment com a sala d’estudi nocturn, fins la 1 h de la matinada.

· Altres: accés a ordinadors amb connexió a Internet (limitat a persones de fins a 35 anys), recull de premsa diària i revistes culturals, i servei de fotocòpies, impressions i escanejat per a persones usuàries del CIAJ.